Informatii despre livrare si retururi

Informatii despre livrare si retururi

Preţurile afişate pe kiddies.ro nu includ taxa de livrare. Pentru livrarea comenzilor, Kiddies.ro foloseste serviciile de curierat rapid oferite de Urgent Cargus.

Costurile livrarii sunt:

- Pentru comenzi de pana la 199.99 RON inclusiv – 14,50 RON.
- Pentru comenzi de peste 200 RON inclusiv - Livrare Gratuita.

Termenul de livrare al produselor este de 2-4 zile lucratoare de la data efectuarii comenzii. Imediat după plasarea comenzii, dacă ne-aţi furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veţi primi un e-mail de confirmare care conţine termenul de livrare estimat. 

În cazul în care comanda dumneavoastră nu ajunge până la data programată, vă rugăm să ne contactaţi la numarul 0740 838 916.


In confirmitate cu Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, returul produselor poate fi efectuat in termen de 14 zile calendaristice din momentul livrarii coletului. Kiddies.ro nu accepta ca retur produsele folosite, deteriorate, murdărite, spălate, modificate sau purtate (cu excepţia probării lor). De asemenea, orice etichete ale articolului sau coletului trebuie să fie intacte.

Transmiteti formularul de retur existent pe site și completați codul care explică cel mai bine motivul returului. Pentru a solicita ridicarea coletului contactați Kiddies.ro la numărul 0740 838 916.