Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Confidentialitatea datelor este importanta pentru Kiddies.ro, si de aceea avem o politica în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.


Cine suntem?


MOM AND KIDS BOUTIQUE SRL (denumita comercial Kiddies.ro) este o societate comeciala cu sediul in str. Lazareni, nr. 17A, sector 3, Bucuresti, cu numar de inregistrare la Registrul Comertului J40/14740/2019 si  CUI 41837190.


Care sunt datele cu caracter personal solicitate de Kiddies.ro?


Datele cu caracter personal solicitate de Kiddies.ro sunt urmatoarele: nume, prenume, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, adresa de ip, număr de telefon, parola acces cont site. Aceste date va sunt solicitate in scopul livrarii produselor comandate, confirmării comenzii, informării dumneavoastra privind stadiul comenzii, oferirii de răspunsuri la reclamațiile plasate, evaluării bunurilor și serviciilor oferite, precum și a exercitării unor activități comerciale (promovare a produselor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, monitorizare a vânzărilor și comportamentului de cumpărare a clienților, activități administrative și de media). Vă rugăm să nu ne furnizați alte date cu caracter personal in afara celor precizate în această politică.


Care este temeiul legal pentru prelucrare?


Datele cu caracter personal furnizate cu consimțământul dumneavostra sunt colectate și prelucrate de noi exclusiv pentru crearea contului de utilizator pe site-ul www.kiddies.ro si pentru abonarea la Newsletter.


Cine are acces la datele dumneavoastra?


Datele dumneavostra cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii. Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document. 

Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile noastre.
Care sunt drepturile dumneavoastră?


 1. Dreptul de acces - aveti dreptul de a obţine o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal si acces la datele respective;

 2. Dreptul la rectificare - aveti dreptul de a rectifica datele cu caracter personal inexacte care va privesc (completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaraţii suplimentare);

 3. Dreptul la ştergerea datelor - aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de Kiddies.ro, cu excepția următoarelor situații:

 • aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată;

 • aveți o datorie neplătită la Kiddies.ro, indiferent de metoda de plată;

 • dacă ați efectuat o achiziție, vă vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.

 1. Dreptul la restricţionarea prelucrării – aveți dreptul să solicitați ca Kiddies.ro să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

 • daca exactitatea datelor este contestata de catre dumneavoastra, pentru perioada care ne permite să verificam exactitatea datelor;

 • daca prelucrarea datelor este ilegală, iar dumneavoastra solicitati restricţionarea utilizării datelor; 

 • daca nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar dumneavoastra ni le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanţă; 

 • dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim în Kiddies.ro, Kiddies.ro va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.

 1. Dreptul la portabilitatea datelor - aveți dreptul de a primi datele dumneavoastra cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate către Kiddies.ro, într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și de a transmite aceste date altui operator, în anumite condiții;

 2. Dreptul la opoziţie - aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim în Kiddies.ro. Kiddies.ro nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare;

 3. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri;

 4. Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere -
  dacă sunteți de părere că Kiddies.ro vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere.
Cum aveti acces la datele dumneavoastra?


Pentru orice întrebări sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ați transmis, inclusiv în vederea exercitării drepturilor pe care le aveți, astfel cum sunt acestea menționate în cadrul secțiunii anterioare, ne puteți contacta la adresa de mail: support@kiddies.ro.

MOM AND KIDS BOUTIQUE SRL vă va furniza informațiile solicitate în format electronic atunci când este posibil, cu excepția cazului în care solicitați un alt format.


Precizăm faptul că prin acceptarea acestui acord, datele dumneavoastra personale vor fi prelucrate de MOM AND KIDS BOUTIQUE SRL, conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.