Terms & Conditions

Termeni si Conditii

Termenii si conditiile


1. Condiţii generale

Site-ul www.kiddies.ro este operat de catre societatea MOM AND KIDS BOUTIQUE SRL, cu sediul in str. Lazareni, nr. 17A, sector 3, Bucuresti, inscrisa la Registrul Comertului sub numarul J40/14740/2019, avand CUI 41837190.

Termenii şi condiţiile următoare se aplică tuturor comenzilor plasate de client (denumit în continuare „dumneavoastră”) către societatea MOM AND KIDS BOUTIQUE SRL, denumită în continuare Kiddies.ro, pe orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre societate. Prin utilizarea Kiddies.ro şi/sau prin plasarea unei comenzi, vă obligaţi să respectaţi termenii şi condiţiile specificate mai jos („Termenii”). Înainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi citit şi înţeles Termenii.

Doar persoanele fizice cu vârsta minimă de 18 ani, care nu activează ca persoane juridice și care au rezidența sau o altă adresă în România pot plasa o comandă.

Termenii pot fi modificati fără a fi transmisa o notificare în prealabil. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica Termenii specificaţi pe www.kiddies.ro la momentul plasării comenzii. Puteti consulta in orice moment termenii si conditiile de utilizare a serviciilor.

2. Conditii de livrare

Preţurile afişate pe kiddies.ro nu includ taxa de livrare. Pentru livrarea comenzilor, Kiddies.ro foloseste serviciile de curierat rapid oferite de Urgent Cargus.

Costurile livrarii sunt:

- Pentru comenzi de pana la 199.99 RON inclusiv – 14,50 RON.
- Pentru comenzi de peste 200 RON inclusiv - Livrare Gratuita.

Termenul de livrare al produselor este de 2-4 zile lucratoare de la data efectuarii comenzii. Imediat după plasarea comenzii, dacă ne-aţi furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veţi primi un e-mail de confirmare care conţine termenul de livrare estimat. 

În cazul în care comanda dumneavoastră nu ajunge până la data programată, vă rugăm să ne contactaţi la numarul 0740 838 916.

3. Efectuarea comenzii/încheierea contractului

Opţiunile disponibile de plasare a comenzii sunt prin intermediul kiddies.ro sau prin telefon. 

Imediat după plasarea comenzii, dacă ne-aţi furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veţi primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp. 

Comanda pe site se efectueaza prin adaugarea bunurilor dorite in cosul de cumparaturi. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a bunului. Finalizarea comenzii este realizata in momentul efectuarii platii catre curier in momentul primirii bunurilor.

 

In cazul comenzilor efectuate prin intermediul telefonului, Kiddies.ro va confirma cumparatorului comanda in scris.

 

Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte si complete la data plasarii Comenzii.

4. Metode de plată

Numerar la livrare

Plata se efectueaza numai în numerar la livrare, atunci când primiţi bunurile, fără alte cheltuieli suplimentare.

Veţi primi factura obligatorie conform legii în e-mailul referitor la confirmarea expedierii.

5.  Anularea comenzii

Puteţi anula sau returna comanda până în ziua 14 de la primirea articolelor comandate. Dacă aţi plătit pentru aceste articole, vi se va rambursa contravaloarea produselor, mai putin taxele de livrare ale Kiddies.ro. 

Dacă doriți să anulați sau să returnați comanda, vă rugăm să completati formularul de retur. In urma primirii acestui formular veti fi contactat de catre un reprezentant al Kiddies.ro pentru returnarea articolelor în conformitate cu prevederile secțiunii Returnări de mai jos. Rambursarea sumei achitate va fi efectuata in contul bancar transmis de catre dumneavoastra in formularul de retur în cel mai scurt timp cu putinţă, cel mai târziu în termen de 10 zile de la primirea produselor.

6. Returnări

In confirmitate cu Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, returul produselor poate fi efectuat in termen de 14 zile calendaristice din momentul livrarii coletului. Kiddies.ro nu accepta ca retur produsele folosite, deteriorate, murdărite, spălate, modificate sau purtate (cu excepţia probării lor). De asemenea, orice etichete ale articolului sau coletului trebuie să fie intacte.

Transmiteti formularul de retur existent pe site și completați codul care explică cel mai bine motivul returului. Pentru a solicita ridicarea coletului contactați Kiddies.ro la numărul 0740 838 916.

7. Culori 

Depunem toate eforturile posibile pentru a afişa corect caracteristicile produselor noastre, inclusiv compoziţia şi culorile. Culoarea pe care o vedeţi va depinde de sistemul dumneavoastră informatic, iar noi nu putem garanta faptul că PC-ul dumneavoastră va afişa corect aceste culori.

8. Răspundere

Kiddies.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru daune de orice fel pe care dumneavoastra sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Kiddies.ro a oricarei din obligatiile sale conform comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Prin crearea si utilizarea contului pe site-ul www.kiddies.ro, dumneavoastra va asumati raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii contului.

Prin crearea contului si/sau plasarea comenzilor, acceptati in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile site-ului in ultima versiune actualizata, existenta la data crearii contului si/sau la data plasarii comenzii.

Termenii si Conditiile site-ului pot fi modificati oricand de catre Kiddies.ro, acestia fiind opozabili cumparatorilor de la data afisarii in site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din site si/sau prin trimiterea comenzii.

9. Garanţie

În cazul în care bunurile pe care le-aţi achiziţionat prezintă defecte, Kiddies.ro respectă toate reglementările prevăzute de lege privind garanţia. În cazul în care aveţi o reclamaţie cu privire la defecte evidente privind materialul sau la cele legate de fabricaţie a bunurilor pe care le-am furnizat, vă rugăm să ne comunicaţi acest lucru prin completarea formularului de retur de pe site.

10.  Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

11. Legea aplicabila

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Kiddies.ro si dumneavoastra se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 

12. Informaţii despre companie

MOM AND KIDS BOUTIQUE SRL
Str. Lazareni, nr. 17A, Bucuresti, Sector 3, Romania

Cod unic de înregistrare: 41837190
Telefon: 0740 838 916